Во овој момент, на Македонски - Фински Речник има голем број на 20,283 зборови во македонски како 114,965 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го2,584,122 / изрази , меѓу 13,696 денес.
Тагови: Македонски - Фински речник,Македонски, Фински , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Фински преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englantisuomi.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0164 / 0.0104 (20)
Вратете се на почетокот